מרק תירס 2

מרק תירס
DSC09203

החומרים:
סיר עבה
סכין חדה
3-5 קלחי תירס טריים שהסרנו מהם את הגרעינים

DSC09174
חתיכות עוף קצוצות דק (לא חובה) אפשר אבקת מרק או כלום
שום,בצל
מים חמים
מלח
פלפל
שמן
פטרוזיליה

אופן ההכנה:
קוטמים  את קצות התירס. מעמידים אותו, עם סכין מורידים את הגרעינים מלמעלה למטה.
חלק מהתירס הופכים למחית וחלק נשאר שלם.

DSC09175
הטחינה לפני הבישול מקצרת את הבישול ומשאירה טעם אחר.
מחממים סיר עם טיפת שמן,מוסיפים מזהיבים את העוף ומוציאים מהסיר, השומן מהעוף מספיק לשאר.
DSC09181
מוסיפים את השום והבצל להזהבה ובסוף את התירס,מוסיפים מים רותחים לכסות את התירס או יותר.
תלוי בכמות הנוזל והסמיכות שאתם רוצים.
לפני ההגשה מוסיפים את התירס הגרוס, ומבשלים עוד דקה.
DSC09200
לקישוט מגישים עם פטרוזיליה.
בתאבון
אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי +  תודה

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל, ירקות, מרק, פטרוזיליה, שום, שמן, תבלינים, תירס, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.