ברבוניה בשמנת ויין לבן

ברבוניה בשמנת ויין לבן

חומרים:

מחבת רחב

לחצי ק"ג פילטים ברבוניות

4 כפות חמאה +2 כפות שמן

1/4 כוס יין לבן

קמצוץ מלח

מיץ מלימון קטן
קרם פרש או שמנת מתוקה

עלים ירוקים כרצונכם לקישוט

אופן ההכנה:

לפלט את הברבוניות, לחרוץ בפילטים 2 חריצים עדינים אלכסוניים
לשים במחבת את החמאה + השמן, כאשר החמאה נמסה קלות,
להכניס את הפילטים ל- חצי דקה בכל צד ולא יותר.
חשוב מאוד. הפילטים עדינים דקים ושבירים מאוד.

כל שנייה קובעת אם ישרפו או יתייבשו.

להוסיף כ –1/4 כוס יין לבן ופלמבה קצר מאוד.  לעזור ללהבה לכבות במהירות ולהשאיר דקה מכל צד.

אז, להוסיף קורט מלח ומיץ מחצי לימון קטן לציר במחבת ולהשאיר לשניונת.

להוציא את הברברניות לצלחת חמה ולשפוך לציר שנשאר במחבת
שמנת מתוקה או קרם פרש בטמפרטורת החדר.

להסמיך את הציר לפי הצורך.  כאשר הרוטב סמיך דיו לשפר טעם עם מלח ולימון.   

להכניס שוב הפלטים לרגע מכל צד.

להגיש עם תפוחי אדמה קטנים אפויים או אחר

בתאבון

אם אהבתם רשומה זו לחצו על אהבתי, תודה

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ברבוניות, דגים, דגים ופירות ים, חמאה, יין, לימון, מוצרי חלב, משקאות, פירות, קרם פרש, שמנת, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s