עוף ברסק עגבניות ועוד

עוף ברסק עגבניות ועוד

DSC09206

החומרים:
סיר גדול עם מכסה
3 קרעים ללא קצה הרגל חתוכים לשניים עם העור
3-4 עלי דפנה
1-2 גזרים
1 תפוח אדמה קלוף חתוך לקוביות
2-3 בצל ירוק
3-4 שיני שום
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן
100 גרם אפונה
כף סוכר חום
מים
קופסא רסק עגבניות 100 גרם
100 גרם רוטב עגבניות
פלפל אדום חתוך לקוביות
כפית אבקת מרק עוף
חריף למי שרוצה

אופן ההכנה:
DSC09183
מזהיבים את העוף עם טיפת שמן בכל צדדיו ומוציאים לצלחת.
מזיבים את השום והבצל, מוסיפים רסק עגבניות 100 גרם עם המים הרותחים.
מוסיפים את תפוח האדמה והגזר, כאשר הם מבושלים מוסיפים חזרה את העוף לעוד בישול קצר. מתבלים לפי הטעם. אפשר להוסיף חריף.ובסוף סוכר חום.
מגישים חם לצד אורז/אחר.
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בצל,, בשרים, גזר,, יבשים,אגוזים שונים,, ירקות,, מתכונים, סוכר חום, עגבניות,, עופות,, פלפלים,, רסק עגבניות, שום,, תפוחי אדמה,, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s