אנטריקוט אפונה קשואים

אנטריקוט אפונה קשואים
אנטרקוט 5

החומרים:

סיר

קערה

3-4 סטיק אנטריקוט חתוכים לרצועות בעובי ס"מ אורך 2-3 ס"מ


2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות

250 גרם אפונה קפואה מופשרת

2-4 שיני שום מעוכות

שמן לטיגון

3-4 קישואים חתוכים לרצועות (חצאי ג'וליאנים)

20 עגבניות שרי שחולטים ומקלפים

מלח

פלפל שחור גרוס

כוס או יותר מים רותחים

אופן ההכנה:

חולטים את העגבניות במים רותחים ומקלפים. (אפשר גם 2 3 עגבניות רגילות חלוטות ומקולפות)

מחממים סיר עבה עם מעט שמן רגיל וסוגרים את הבשר. לאחר הסגירה מעבירים אותו לקערה ומכסים במגבת.

באותו סיר מטגנים את השום הבצל,מוסיפים את העגבניות,אפונה, קישואים, מלח, פלפל שחור ומוסיפים מים רותחים. מבשלים עד שמתרכך מעט.



מעבירים את הבשר חזרה לסיר ומבשלים יחד. משפרים טעמים ומגישים חם.

בתאבון.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי +  תודה

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אנטריקוט, אפונה,, בצל,, בשרים, יבשים,אגוזים שונים,, ירקות,, עגבניות,, קישואים,, שום,, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s