לימונים כבושים

לימונים כבושים
לימון כבוש 1

החומרים:

צנצנת זכוכית עם מכסה אוטם טוב (מעוקרת)

1 ק"ג לימונים טובים

3-5 כפות מלח גס

1/4 עד 1/2 כוס שמן זית טוב

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף פפריקה חריפה(לא חובה)

1/2 עד 1  כוס לימון סחוט טרי ללא גלעינים (תלוי במידת החמיצות שאתם אוהבים)

אפשר לשים גם כמה שיני שום פרוסות דק דק

אופן ההכנה:

לשטוף את הלימונים וליבש.

לפרוס לפרוסות דקות ולגלען מחרצנים.

לערבב את הפפריקה יחד עם המלח בקערה עמוקה שטוחה.

 

להמליח את הפרוסות  הלימון אחת לאחת  במלח גס והפפריקה.

להכניס לצנצנת מעוקרת. לסגור את הצנצנת היטב ולהשאיר כך למשך 3 ימים במקרר כאשר הופכים מידי פעם את הצנצנת.

לאחר 3 ימים לפתוח את הצנצנת ולהוסיף מיץ לימון אם צריך ושמן.  לטעום ולשפר טעמים אם צריך.

להשאיר עוד יומיים במקרר. ולטרוף.
הנאה מלאה.

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, לימון, פירות, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, שמן זית, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על לימונים כבושים

  1. תזזאטית הגיב:

    זה הרבה יותר קל להכנה ממה שחשבתי , תודה על המתכון!!!
    יום נפלא אתי יקירתי♥

    אהבתי

    • YARA113 הגיב:

      מדויק
      ואם יש לך מנדולינה זה עוד יותר מהר (כלי לחיתוך בגדלים שונים) יש פשוטים גם בשווקים שווה ביותר וזול.
      בהצלחה

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.