קנידעלך של פעם עם שמלץ

 קנידעלך

קנידעלך 5
חומרים ל – 6 מנות

קערה
סיר רחב
כף מחוררת
מסננת
3 כפות בצל מטוגן קצוץ (לא חובה)
4 כפות שמן או שמלץ
1 כוס קמח מצה
1 כוס מים  רותחים
2 או 3  ביצים
ציר ,מומלץ מרק עוף או בשר או מרק ירקות מוכן .כמות, לפי מס
הסועדים  כפית אבקת מרק עוף או בשר
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור או לבן

אופן ההכנה:

קוצצים בצל ומטגנים אותו בשמן או שמלץ.

שמים בקערה את קמח המצות . יוצקים מעל מים רותחים או קרים.
מוסיפים את הבצל,הביצים והתבלינים. מערבבים בידים . משאירים לעמוד שעתיים.

משמנים את הידיים מעט ויוצרים כדורים בגודל אגוז מלך או כרצונכם ומניחים במסננת או צלחת.

קנידעלך 4

 מרתיחים את מרק העוף או הבשר.

אם אין מרק ,מרתיחים מים או ציר עם כפית מלח אחת. אם אבקת  מרק עוף או בשר,
כאשר המים מבעבעים, מכניסים למים/ציר/מרק הרותחים ומבשלים במשך 15-10 דקות.  מפעם לפעם כדאי להפוך את הכדורים בתוך המרק בעזרת כף מחוררת כדי שיתבשלו מכל הצדדים. הכדורים המוכנים צפים על הציר.
מסננים אותן במסננת ומגישים במרק חם.

אפשר להכין יום מראש ולשמור במקרר .

קנידלך1
בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     +תודה

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו       כאן

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, בשרים, חגים, מאפים שונים,, מרק,, פסח, קמח מצות, שמלץ, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

10 תגובות על קנידעלך של פעם עם שמלץ

  1. תזזאטית הגיב:

    וואו מתכון מרשים, אני עושה רגילים ..אבל אף פעם לא הכנתי כאלה…שמלץ זה שומן אווז ?
    סופ"ש מקסים לך אתי יקירתי♥

    אהבתי

    • YARA113 הגיב:

      צודקת שמלץ זה שומן אווז ויש לקנות בסופרים. משדרג ברמות, יש גם שמוסיפים טיפת שמן זית למרק.
      ובכלל מרק עוף עם קינדעלך זה כף.
      סוף שבוע נפלא

      אהבתי

  2. נפלאים!!
    אהבתי..מכינה בדרך שונה .
    האם הם יוצאים רכים ונימוחים?

    אהבתי

  3. טליה הגיב:

    WOW
    מתכונים נפלאים,אחד אחד.תענוג.
    תודה.

    אהבתי

    • YARA113 הגיב:

      מוזמנת להשתמש
      המתכונים טובים. זה לא ספרי בישול אלא חלק של אמא שלי חלק שלי או חברים שנתנו אישור.
      חג שמח

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s