מרק בשר עם ירקות נוסח פיליפיני

מרק בשר עם ירקות נוסח פיליפיני

 

החומרים:

סיר רחב תחתית עבה

200 גרם בשר טחון

1 בצל קצוץ דק

1 שן שום קצוצה דק

100 גרם לוביה חתוכה

חבילה פק צ`וי (בק צ`וי)

50 גרם פול קפוא

2-3 בצל ירוק חתוך ל-3 ס"מ

1 כפית אבקת מרק בשר או עוף

קורט מלח

קורט פלפל

2 כוסות מים רותחים או ציר בשר או עוף

(במקרה זה להוריד את אבקת המרק)

מעט שמן לטיגון.

 

אופן ההכנה:

מזהיבים את השום והבצל בשמן חם,

מוסיפים את הבשר הטחון לסגירה,
(אפשר קציצות קטנות)

מוסיפים מעט מלח ופלפל, מוסיפים את הלוביה שבישולה הכי ארוך,

את הפול, ובסוף את הבצל הירוק.

את הפק צ`וי מכניסים לדקה כאשר המרק מוכן

משפרים טעמים ומגישים חם.

 

בתאבון

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אבקת מרק, אוסובוקו, באק צוי, בצל,, בקר, בשרים, יבשים,אגוזים שונים,, ירקות,, לוביה,, מתכוני עמים,, פול טרי,, פילה, פיליפינים,, שום,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s