החומרים:
סיר רחב תחתית עבה
200 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום קצוצה דק
100 גרם לוביה חתוכה
חבילה בוק צ`וי
50 גרם פול קפוא
2-3 בצל ירוק חתוך ל-3 ס"מ
1 כפית אבקת מרק בשר או עוף
קורט מלח
קורט פלפל
2 כוסות מים רותחים או ציר בשר או עוף
(במקרה זה להוריד את אבקת המרק)
מעט שמן לטיגון.
אופן ההכנה:
מזהיבים את השום והבצל בשמן חם,
מוסיפים את הבשר הטחון לסגירה,
(אפשר קציצות קטנות)
מוסיפים מעט מלח ופלפל, מוסיפים את הלוביה שבישולה הכי ארוך,
את הפול, ובסוף את הבצל הירוק.
את הבוק צ`וי מכניסים לדקה כאשר המרק מוכן
משפרים טעמים ומגישים חם.
בתאבון
מודעות פרסומת