דניס ברסק תפוחי עץ -מתאים לפסח

דניס ברסק תפוחי עץ

החומרים:

קערה גדולה

2 תבניות אלומניום גדולות ואחת קטנה

נייר אלומיניום

פלסטיק נצמד

מתכון ל-30 סועדים

15 דניסים מפולטים כל פילה מחולק ל -3  מנות

עלי חסה אינסברג עגולה כמספר המנות

מלח

פלפל שחור גרוס

מיץ מלימון אחד

500 גרם רסק תפוחי עץ (צנצנת)

כמה שיני שום כתושות

5 כפות רוטב סויה

פטרוזיליה קצוצה דק דק ללא הגבעולים

מעט שמן זית

אופן ההכנה:

מערבבים את רסק תפוחי העץ, התבלינים,הלימון שמן הזית והפטרוזיליה ומשקיעים את הדניס בתוכם.

מעסים היטב. ומשאירים כשעה או יותר.

מכינים תבנית אלומניום מצופה בנייר אלומיניום משומן מעט

מעבירים את הדגים אל התבנית או שתי תבניות   ומחלקים את התוכן לשתי התבניות עם שתים.

סוגרים את האלומניום ומכניסים לתנור חם בטמפרטורה של 190-200 מעלות ל-20 דקות בערך.

אם התחתית לא אפויה מספיק, לטגן במעט שמן חם.  לצנן לטמפרטורת החדר.

להגשה,פורסים את העלים העגולים על צלחת הגשה. מניחים על כל עלה מנה אחת עם מעט רוטב..

בתאבון.

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה דגים ופירות ים, דגים,, דניס, חגים, חסה, ירקות,, לימון,, מתכונים, פטרוזיליה,, פירות,, ראש השנה, שום,, שמן,, תפוחי עץ,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s