צלי בשר ביין אדום

צלי בשר ביין אדום

צלי בקר ביין אדום

החומרים:

נתח של 2 ק"ג בשר

2 בקבוקי יין אדום יבש

1 שורש סלרי קצוץ

1 גזר גדול פרוס

2 כרישה קצוצים

קורט מלח,

קורט פלפל שחור

עלה דפנה

כמה גבעולי טימין

2-3 כפות שמן זית

סיר

מחבת

אופן ההכנה:

משרים את נתח הבשר ביין ירקות השורש ועשבי התיבול קשורים ללילה.

למחרת מוציאים את נתח הבשר. מייבשים היטב במגבת נייר, וצולים על מחבת חמה מאד עד שישחים מכל הצדדים.

מחזירים את נתח הבשר לסיר עם המשרה עם הנוזלים.
לא מכסים את הבשר אפשר להוסיף ציר בקר,ירקות או עוף .
מבשלים על אש נמוכה כ – 3 שעות.

להגשה:

מניחים את הבשר בצלחת הגשה,

מצמצמים את הרוטב ויוצקים על הנתח.

פורסים את הבשר לפני הסועדים.ומגישים על מצע שתבחרו.

בתיאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     

המטבח של מאיר השמן  לא בית תמחוי אלא מטבח 

מספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

 

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בשרים, גזר, חגים, טימין, יין, ירקות, כרישה, סלרי, עלי דפנה, שמן, שמן זית, תבלינים, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.