פפאיה ועוף בחלב קוקוס

פפאיה ועוף בחלב קוקוס

החומרים:
סיר 26
2 פפאיות ירוקות קלופות,נקיות מגלעינים, חתוכות לרצועות קטנות
4 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ דק דק
500 גרם עוף רצועות
1 פחית חלב קוקוס
מעט מאוד שמן
3-4 שיני שום מעוכות
מעט פפריקה או כורכום
1 כף רוטב דגים
250 גרם תרד עלים אם יש

פפאיה פתוחה

אופן ההכנה:

מחממים מעט שמן בסיר ומזהיבים את השום. מוסיפים את העוף לסגירה, מוסיפים ג'ינג'ר.
לאחר שהעוף סגור,מוסיפים את חלב הקוקוס, מלח ,פלפל לפי הטעם, ורק בסוף את הפפאיה והתרד.
מוסיפים פפריקה מתוקה ורוטב דגים, משפרים טעמים ומגישים ליד אורז/אחר

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה בשרים, גינגר,, חלב קוקוס, ירקות,, מתכונים, עופות,, פירות,, פפאיה, פפריקה,, רוטב דגים,, רטבים, שום,, שמן,, תרד,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s