ריבת חצילים

ריבת חצילים

ריבת חצילים

החומרים:
סיר שטוח
מסננת
מגבת נייר
צנצנות קטנות מעוקרות עם מכסה סובב
1 ק"ג חצילים קטנים מאוד
1 ק"ג סוכר
1/2 – 1 כוס מיץ לימון
קורט קינמון לא חובה
ציפורן (לא חובה)

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את החצילים.
נועצים מזלג בחצילים במקומות שונים כדי ליצור חורים.
מבשלים כמה דקות ומסננים. ומבשלים שוב ומסננים.
לאחר ייבוש, מחזירים אל הסיר.
מבשלים את החצילים עם הלימון והסוכר
ניתן להוסיף כפית קינמון וכפית ציפורן לטעם.
אורך הבישול עד שמסמיך.
בדיקה נעשית עם כפית, מזלפים טיפת נוזל על צלחת קרה.
כאשר מוכן ממלאים צנצנות וסוגרים לא הרמטי כדי לתת
להתקרר ורק אחר כך סוגרים היטב,
בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה חצילים,, יבשים,אגוזים שונים,, ירקות,, לימון,, מתוקים,, מתכונים, סוכר,, פירות,, ציפורן, קינמון, ריבות,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

10 תגובות על ריבת חצילים

  1. תזזאטית הגיב:

    פעם טעמתי באיזה מימונה ריבה מחצילים קטנים… יאמי יאמי…
    אבל בינינו… אפשר לעשות ריבה מכל דבר …
    תודה על המתכון אתי
    חג שני שמח יקירתי♥

    אהבתי

  2. avivamar הגיב:

    החצילים מאוד מפתיעים בטעמם המיוחד בתור ריבה…תודה על המתכון והמשך חג שמח, אתי יקרה:))

    אהבתי

  3. micka0011 הגיב:

    לא הכרתי ריבה מחצילים
    נשמע מעניין..
    תודה על הרעיון 🙂

    אהבתי

  4. gils33 הגיב:

    זה חייב להיות מעניין הדבר הזה

    אהבתי

  5. אתי יקרה, זה נראה מעולה !
    מזמין בטירוף !
    המשך יום מקסים לך !
    אהבתי מאד,
    רות פוזדירקה

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s