פאייה עם שרימפס וזעפרן

פאייה עם שרימפס וזעפרן
DSC09453

החומרים:

סיר עב תחתית ומכסה
נייר אלומיניום

2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
100 גרם אפונה
4 בצל ירוק חתוך דק
צרור פטרוזיליה קצוצה דק
1 ק"ג שרימפס
כוס אורז או יותר
1 פלפל אדום חתוך לרצועות צרות
2 שיני שום קצוצות דק או יותר
1 בצל גדול קצוץ דק
ציר דגים או עוף או מים רותחים (לכל כוס אורז שתי כוסות נוזל)
זעפרן ספרדי מומס במים פושרים
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
שמן רגיל 

אופן ההכנה:

מחממים סיר עם טיפת שמן וסוגרים את השרימפס מעט.

DSC09449

מוסיפים את הבצל והשום וכאשר הם מזהיבים,מוסיפים ציר דגים או עוף,או מים רותחים.
מוסיפים את הגזר,הפלפל,האפונה, פלפל ומלח ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את הלהבה מוסיפים את האורז, הזעפרן.
מבשלים  כ-30 דקות ומוסיפים את בצל הירוק ומבשלים עוד 5 דקות ובסוף מקשטים בפטרוזיליה. 

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי    תודה

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אורז,, אפונה,, בצל ירוק, בצל,, גזר,, גמבה, דגים ופירות ים, זעפרן, יבשים,אגוזים שונים,, ירקות,, מתכוני עמים,, פיליפינים,, ציר דגים, ציר עוף, שום,, שעועית ירוקה,, שרימפסים, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s