BULALO בוללו מאכל פיליפיני שנהוג להכין בחגים

BULALO בוללו מאכל פיליפיני שנהוג להכין בחגים
DSC09407

החומרים:
סיר עם תחתית עבה
אוסובוקו כמספר הסועדים
3-4 קלחי תירס צעירים חתוכים לשניים
1 בצל גדול קצוץ דק
2 חבילות בקצ'וי
פלפל אנגלי בכמות שתרצו
1/2 כרוב חתוך

2 בצל ירוק רק החלק הירוק חתוך קטן

1 ליטר מים

מעט מלח

אופן ההכנה:
מכניסים את האוסובוקו לסיר עם ליטר מים רותחים,
מוסיפים את הבצל והפלפל האנגלי.
DSC09397

מוציאים את "הלכלוך" ומבשלים שעה לריכוך על אש קטנה.
כאשר הבשר מוכן מוציאים את הפלפל האנגלי ומוסיפים את התירס ומבשלים עוד כחצי שעה שיתרכך.

מוסיפים את הכרוב את הבק צ'וי ורק כאשר מוכן את הבצל הירוק.

DSC09418

מגישים עם אורז.

ההכנה מיו טיוב – יש כתוביות באנגלית
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אוסובוקו, באק צוי, בצל ירוק, בצל,, בשרים, חגים, ירקות,, כרוב,, מתכוני עמים,, פיליפינים,, פלפל אנגלי, פסח, פסחא, קריסטמס, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

8 תגובות על BULALO בוללו מאכל פיליפיני שנהוג להכין בחגים

  1. תזזאטית הגיב:

    נראה מעולה!!

    אהבתי

  2. micka0011 הגיב:

    הכל אני מבינה, חוץ מ-מה זה בק צ'וי?
    זה מה שנראה כמו סלרי עלים?
    בכל מקרה, נראה טעים מאוד..

    אהבתי

    • YARA113 הגיב:

      בק צוי הוא כרוב סיני עדין צ'וי או פאק צ'וי הוא מין של ירק עלים סיני הנפוץ במטבח הסיני ומטבחים נוספים במזרח הרחוק. מבחינת טעמו ומראהו דומה הכרוב הסיני לכרוב הלבן הנפוץ במערב אך הוא משתייך למשפחת הלפת. ישנן גרסאות רבות לתעתוק שם הירק ולסיווגו המדעי

      .http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%91_%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99

      מבחינתי זה ירק עדין מאוד דומה בטעמו מצד אחד לתרת או למנגולד רק עוד יותר טעים . יש בצילום למעלה, יש בשוק. לאחרונה מתחיל להכנס גם לסופר. נסי , בטוחה שתאמצי כי באמת טעים ובריא.
      שבוע טוב

      אהבתי

  3. ע נ נ ת הגיב:

    בתיאבון! נראה מעורר תיאבון ולא מסובך.

    אהבתי

    • YARA113 הגיב:

      ביום כמו היום ובעיקר למחר שצפוי אולי שלג בחרמון בהחלט ראוי. קל לביצוע וטעים ביותר. אפשר להוסיף תפוחי אדמה.
      אוהבת מאוד אוסובוקו רק לא מרשה לעיתים קרובות הן בגלל שזה הרבה קלוריות וגם בגלל המחיר לבשר לא קפוא:)
      סוף שבוע נפלא.

      אהבתי

  4. gils33 הגיב:

    מצחיק חשבתי שאת מסתלבטת עלי עם האבולללה חחחח

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      כך נקרא המעדן הזה. תקיש בגוגל ותמצא . רק שזה הוכן בבית שלי ללא ידיעה על המצאותו בגוגל. חיפשתי רק אחרי שגיני אמרה לי את השם בגלל סקרנות. התברר לי שזה מאכל פופלארי בפיליפינים. שלא לדבר על טעים ובריא.

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s