אגרול עם סלמון

אגרולס עם סלמון/שרימפס

DSC08501

החומרים:
סיר טיגון
שמן לטיגון כנדרש
צלחות שטוחות
מגבות נייר
ל-50 אגרולס
2 חבילות עלים קפואים
4 גזרים גדולים מגורדים על פומפייה גסה
2 קולורבי מגורדים על פומפייה גסה
2 קופסאות נבטים
חבילה בצל ירוק חתוך קטן
שום שלם מעוך/קצוץ דק דק
1 ק"ג פילה סלמון פרוס לאצבעות קטנות
ביצה טרופה
מלח רק עםצריך תוספת
פלפל שחור גרוס
4 כפות רוטב סויה

DSC09549

אופן ההכנה:
את אצבעות הסלמון משמנים מעט בשמן, מורחים בשום ורוטב סויה ומשאירים כ-חצי שעה לספיגת הטעמים.

DSC09541

מטגנים במחבת חם מספר שניות ומוציאים על מגבת נייר.
מגרדים את הירקות על פומפייה גסה ומעבירים לסיר גדול.
מוסיפים את הנבטים,מוסיפים מחצית מאצבעות הסלמון שחותכים לפרוסות דקות וארוכות. מוסיפים רוטב סויה,פלפל,טיפת שמן חמניות  ומערבבים הכל יחד.

על צלחת שטוחה שמים עלה אגרול.  שמים כף מהתערובת ועליה אצבע קטנה של סלמון.

DSC09540

לפני קיפול

DSC08416

לפני קיפול ממתין לשרימפס

DSC09543

ביצה טרופה לקצוות

DSC08417

מקפלים  כלפי מעלה,אוספים את הצדדים למרכז ומגלגלים כלפי מעלה לא עד הסוף. בקצה העלה מורחים טיפת ביצה כדי שידבק. מניחים על נייר ההפרדה כאשר החלק "הפתוח" כלפי מטה וסוגרים עם נייר הפרגמנט. 

DSC08420

העלים המוכנים בעטיפה.

DSC09545

בקופסא בדרך לפריזר עד לטיגון

DSC08426

או עובדים ישירות לטיגון בשמן עמוק.

DSC09558

מטגנים עד שנהיה קרנצי חום.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים, בצל, בצל ירוק, גזר, דגים ופירות ים, ירקות, מאפים, מוצרי חלב, מתכוני עמים, מתכונים פיליפינים, נבטים, סלמון, עלי סיגרים מרוקאים, פלפל אנגלי, קולורבי, רוטב סויה, רטבים, שום, שמן, תבלינים, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

4 תגובות על אגרול עם סלמון

  1. תזזאטית הגיב:

    וואו נראה מדהים , בטוח טעים , תודה על המתכון אתי, אהבתי את הרעיון והתמונות משגעות ומעוררות תיאבון♥

    אהבתי

  2. gils33 הגיב:

    זה טעים ברמות קשות אבל מטוגן -קצת קשה עם מטוגן עכשיו בדיאטה

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      אגלה לך סוד קטן.
      אפשר לאפות בתנור. אפשר להכין עם הפלנצה עם טיפת שמן כי הירקות לא צריכים להיות מבושלים אלא טיפה.
      במיקרו לא ניסיתי. ולידיעה כמעט שלא סופג שמן אם השמן חם מאוד. אני שומרת מאוד לא להעלות גרם אחד.
      ואחד כזה לא יערער את הדיאטה:)
      ערב טוב

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s