קישואים במילוי גבינה

קישואים במילוי גבינה סיר עבה
סוקיני
כף פריזיאן /אחר
קולפן או סכין אחרת
2 קישואים באורך של 30 ס"מ בערך בקליפתם או 4 קטנים יותר או קשוא עגול קטן
1/2 קופסת גבינה 5% או יותר
1 כפית אבקת סוכר או 1 סכרין
30 גרם קוקוס טחון (שקית)
שמן רגיל לטיגון עמוק
מגבות נייר
לקישוט,
רצועות גמבה, פלפל ירוק, זית שחור,פטרוזיליה
 
אופן ההכנה:
מסירים 2-3 מ"מ קליפה לאורך הקישוא בשלושה מקומות או 4 תלוי בעובי הקישוא לקישוט.
חותכים את הקישואים לפרוסות בעובי כ-3 ס"מ
מוציאים בעזרת כף פריזיאן את התוכן
משאירים כ-1/2 ס"מ  קרקעית
אפשר לחתוך גם לאורך ולרוקן
 
מיבשים את הקישואים, ומכניסים אותם לשמן עמוק בטמפ`
של 190 מעלות בערך. לשתים עד 3 דקות.
מוציאים את הקישואים  המוזהבים ומיבשים היטב.
מטגנים לחוד חלק מהקליפות לקישוט. (לוקח שניות בודדות).
מערבבים בקערה את הגבינה עם הסוכר והקוקוס.
ממלאים את הקישואים בגבינה, 
מקשטים עם  קליפת קישוא מהשאריות שנשארו,
רצועת גמבה, פלפל ירוק, זית שחור או אחר.
ירקות חתוכים
 
יתרת עיגולי הקישואים לזרוק לשמן העמוק כדי לקבל צ`יפס  טעים, אפשר לערבב למחית את שאריות הקישואים עם הגבינה או כרצונכם.SUKINI STAFFED 3

בתאבון

 

אם אהבתם לחצו על אהבתי  תודה

 

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה,שנאה,גזענות,קמצנות,אגואיזם, רוע לב,דמעות תנין,מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אבקת סוכר, גבינה לבנה, גמבה, זוקיני, זיתים, ירקות, מוצרי חלב, פלפלים, קוקוס טחון, קישואים, שמן, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על קישואים במילוי גבינה

  1. תזזאטית הגיב:

    עכשיו אני יודעת מה אני אכין בשבועות הקרוב, עשית לי חשק לבשל ♥
    תודה על המתכון , שבת מופלאה ♥

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      את יכולה למלא בכל מה שבא לך וכל סוג של קישואים. יכולה לחצות לאורך במקום לחפור:) להוסיף תבלינים וכל סוגי הגבינות שבא לך.
      יכולה על בסיס מתוק או מלוח גם עם שמנת ועוד.
      שבוע נעים

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.