קנלוני לה מולינזה ממולאות בבשר מצופות במוצרלה גבינה צהובה ורוטב עגבניות
החומרים:
קנלוני
תבנית זכוכית מלבנית גדולה משומנת היטב
סיר פסטה
קורט מלח
חבילה קנלוני
שמן רגיל
צלחת עמוקה
סיר בינוני לרוטב עגבניות
מסננת דקה.
12 קציצות בשר מוכנות מפוררות ( מתכון מצורף)
2 עגבניות ללא גרעינים מרוסקות
100 גרם רסק עגבניות(קופסא קטנה)
שמן
בצל קצוץ דק דק
2 שיני שום מעוכות
2-3 כפות קטשופ חריף
2 -5 טיפות טבסקו בהתאם לחריפות שאתם אוהבים
100 גרם גבינת פרמזאנו או מוצרלה מגוררת
פרוסות גבינה צהובה (השתמשתי בעמק )לכיסוי התבנית
קורט מלח
קורט פלפל
אופן ההכנה:
מרתיחים מים בסיר הפסטה עם קורט מלח וטיפת שמן רגיל.
עם רתיחת המים מכניסים את הפסטה ומבשלים כמעט עד הסוף (אלדנטה).
מוציאים את הפסטה לצלחת קעורה בזהירות ומשמנים מעט שלא ישברו השפופרות.
בקערה מפוררים את הקציצות המוכנות (אפשר גם הכנה מיידית).
ממלאים את השפופרות במעט בשר בזהירות שלא ישברו השפופרות ושמים בתבנית.
משומנת היטב אחד ליד השני.
במקביל מכינים את רוטב העגבניות
על אש קטנה מזהיבים את הבצל קצוץ דק דק, מוסיפים את העגבניות השום
רסק העגבניות קטשופ קורט מלח קורט פלפל ובסוף טבסקו.
מביאים לרתיחה ומצננים מעט. אני מעבירה דרך מזננת להמנע משאריות ולקבלת רוטב אחיד.
יוצרים שתי שכבות של קנלוני. יוצקים עליהן את הרוטב ומעל שמים פרוסות גבינה צהובה 6 בערך מכסות את הכל.

מכניסים לתנור קר ,טמפרטורה של 180 מעלות ל-20 דקות בערך. הגבינה והרוטב רותחים, לרוב זה מספיק.
בתאבון
מומלצים:
נראה מצוין תודה על המתכון אתי, שיהיה לנו שבוע טוב♥
אהבתיאהבתי
זה טעים ברמות, שווה ביותר
חג שמח
אהבתיאהבתי