סוקיני בציפסר

 סוקיני בציפסר
DSC09669

החומרים:
1 ק"ג סוקיני
מנדולינה או סכין טובה לחיתוך דק
שמן בכפית מדידה של הציפסר
4 או יותר שיני שום קצוצות דק
מלח /פלפל לפי רצונכם
אפשר להוסיף שמיר רק עלים קצוץ דק

אופן ההכנה :

חותכי במנדולינה או בסכין טובה לפרוסות דקות שוות
מכניסים לציפסר, מפזרים מלמעלה את השום הקצוץ דק
ובכפית המדידה מפזרים שמן רגיל
סוגרים את הציפסר ומפעילים ל-15 דקות,אם הצ'יפס לא מספיק מוכן לטעמכם תוסיפו עוד דקותים.
תהנו

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, זוקיני, סוקיני, ציפסר, שום,, שמן,, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על סוקיני בציפסר

  1. Green Thumb הגיב:

    HEALTHY
    What a great idea
    thank you

    אהבתי

    • YARA113 הגיב:

      היי גל, צודק. הציפסר עלה לי לא מעט
      http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718477

      של טפאל. אצלכם מניחה שזול יותר. הוא מעולה, אפשר גם בשר עם ירקות ויוצא טעים ביותר.
      מכינה גם ציפס, ק"ג בבת אחת עם כפית מדידה שמן. יוצא מעולה.
      יש בבלוג עוד מתכונים ויש גם באינטרנט. שווה חסכוני ובריא.

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s