לביבות שקדים

לביבות שקדים

החומרים:
קערה
מעבד מזון
2 כפות
מגבות נייר
מחבת עבה
300 גר` שקדים טחונים במעבד מזון
2 בצלים
2 גזרים מגוררים בפומפיה
4-3 שיני שום
1 ביצה
1/2  חבילת פטרוזיליה קצוצה
50 גר` קמח
2 כפות פירורי לחם
1 סלרי- עלים בלבד (לא חובה)
קורט מלח
קורט פלפל שחור
קורט כמון (לא חובה)
חמאה
שמן רגיל

אופן הכנה:
מכניסים את השקדים למעבד מזון, מוסיפים את הירקות מרסקים עד קצוץ דק.
מוסיפים את הקמח את פירורי הלחם,מלח,פלפל וביצה. (להזהר עם הכמון).  
מערבבים עוד מעט לעיסה אחידה.
מכינים קציצות בעזרת שתי כפות.
ומטגנים טיגון קל בשמן עם טיפת חמאה.
להגיש עם שמנת
דבש אחר
בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים,, בצל,, גזר,, חמאה,, ירקות,, כמון, מתכונים, סלרי, פטרוזיליה,, קמח, שמן,, שקדים,, עם התגים , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s