תפוחי אדמה קצת אחרת

תפוחי אדמה קצת אחרת
POTATOS FRAY 2
החומרים:
1 ק"ג תפוחי אדמה בינוניים או כמספר הסועדים
תבנית לתנור
נייר אפייה
צלחת שטוחה
מגבות נייר
סיר אידוי או סיר פסטה/אחר
מלח
שמן
חמאה מומסת כמות בהתאם למספר תפוחי האדמה לא לקמץ:)
1/2 כוס צילי מתוק
1/2 כוס צילי חריף כמות ניתן לשנות.
או חרדל או כל רוטב אחר על בסיס חמאה.

אופן ההכנה:
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות.
מכניסים לסיר אידוי או מבשלים במים עד שתפוחי האדמה יתרככו.
מוציאים מהאידוי או המים מצננים ומיבשים היטב.
משמנים תבנית או שמים על התבנית נייר אפייה משומן. מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית,משמנים,מתבלים במלח ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 210 מעלות או על פי התנור שלכם ואופים כחצי שעה עד שמזהיבים או משחימים כרצונכם.
או מטגנים בשמן עמוק, מוציאים לצלחת מכוסה במגבת נייר.

הכנת הרוטב:

CHILY SPUCE

מערבבים צילי מתוק עם צילי חריף לפי רצונכם. מוסיפים חמאה מומסת בטמפרטורת החדר, כמה שיותר טעים יותר.

אפשר להשתמש בחרדל מעורבב בשמנת וחמאה,
או כל רוטב אחר שאתם אוהבים.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ציפס, תפוחי אדמה,, עם התגים . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s