מרק פול בשמנת

מרק פול בשמנת
מרק פול

סיר גדול
1 ק"ג פול טרי
100 גרם חמאה או  שמן רגיל
4-5 שיני שום קצוצות דק דק
1 בצל גדול קצוץ דק
2 כפיות טימין טרי
מים רותחים לכיסוי הפול
פטרוזיליה רק העלים קצוצים דק
מסננת
מלח
פלפל
שמנת מתוקה
קערה עם קוביות קרח

אופן ההכנה:
DSC09270
מסירים את קצות הפול ומושכים בצדדים כלפי מטה את החוט שסוגר את התרמיל.
מחלקים ל -2 או 4 חלקים בהתאם לאורך התרמיל.
מחממים את החמאה בסיר ומוסיפים את השום והבצל עד להזהבה ובסוף מוסיפים טימין (לא חובה).
מחממים מעט מים על לרתיחה בסיר וחולטים את הפול למשך כ-3 -4 דקות ומעבירים לקערה עם מי קרח. חולטים גם את הפטרוזיליה.

מחזירים את הפול למים הרותחים עם הפטרוזיליה ומוסיפים מים רותחים או 3 כוסות מרק עוף צח ומביאים לרתיחה.
מבשלים עוד 5-10 דקות.
מסירים מהאש ומעבירים למסננת דקה.
כל הקליפות נשארות בתוכה. את הפול מעבירים למעבד מזון למעיכה עד לקבלת משחה עדינה  או משתמשים במוט טחינה.
מחזירים חזרה לסיר.  מוסיפים מעט מלח פלפל ומיכל שמנת מתוקה. מביאים לרתיחה ומגישים.

תהנו

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל, חמאה, טימין, ירקות, מרק, פול, פטרוזיליה, רטבים, שום, שמנת, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על מרק פול בשמנת

  1. תזזאטית הגיב:

    רפי רגיש לפול, בלי כל קשר נראה מתכון מצוין!
    שבוע טוב אתי יקרה♥

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      חבל מאוד.
      אני חולה על פול מגיל צעיר מאוד. וכאשר יש טרי אני קונה כמה ק"ג מקלפת ומקפיאה בדיפ פריזר. לימדו אותי ואמצתי.
      שבוע טוב

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.