פול ברוטב עגבניות

פול ברוטב עגבניות

DSC09288

החומרים:
סיר גדול
1 ק"ג פול חלקו מחוץ לתרמיל וחלקו בתוך התרמיל
100 גרם חמאה או  שמן רגיל
4-5 שיני שום קצוצות דק דק
1 בצל גדול קצוץ דק
קופסא רגילה רסק עגבניות (לא חובה)
כף סוכר
2-3- כפות קטשופ חריף
כמה טיפות טבסקו
מים רותחים לכיסוי הפול
מי שלא רוצה רוטב עגבניות, לכסות את הפול במים או מרק עוף או בשר.

אופן ההכנה:
מסירים את קצות הפול ומושכים בצדדים כלפי מטה את החוט שסוגר את התרמיל.
DSC03593
מחלקים ל -2 או 4 חלקים בהתאם לאורך התרמיל.
חלק מהפולים מוציאים מהתרמיל וחלק משאירים עם התרמיל.
מחממים את החמאה בסיר ומוסיפים את השום והבצל עד להזהבה. מכניסים פנימה
את הפול ומזהיבים מעט.  מוסיפים את רסק העגבניות ומכסים במים רותחים.
מוסיפים את הקטשופ והטבסקו ותבלינים נוספים כרצונכם.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש עד שהפול מתרכך.
DSC09413

מגישים חם או קר כרצונכם.

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל, חמאה, טבסקו, ירקות, עגבניות, פול, פול טרי, רטבים, רסק עגבניות, שום, תבלינים, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על פול ברוטב עגבניות

  1. אודליה הגיב:

    נראה טעים הפול אתי:-)

    אהבתי

להגיב על אודליה לבטל

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.