כבד חצילים

כבד חצילים


DSC08110

החומרים:
ציפסר או מחבת רחבה
מגימיקס או מנדולינה
מסננת
מוט טחינה
קערה
3-4 חצילים ארוכים חתוכים דק לא קלופים
4-6 או יותר שיני שום קצוצות דק
1 בצל חתוך דק דק
כוס וחצי מים
מעט שמן אורז או אחר
לציפסר, כף מדידה של הציפסר שמן
מעט מלח
מרית

אופן ההכנה:
פורסים את החצילים במנדולינה או במגימיקס.
מכניסים את החצילים לציפסר יחד עם השום הבצל המטוגן מים וכף מידה של שמן. (ללא מים)
ל-20-30 דקות. לפתוח את הציפסר אחרי 20 דקות ולבדוק אם מוכן אם לא להוסיף דקות כרצונכם.
אם מטגנים, מטגנים בשמן אורז או שמן רגיל את הבצל ,מוסיפים שום, כאשר מוזהב מוסיפים את החצילים
ומזהיבים משני הצדדים. מוציאים לצלחת עם מגבות נייר. (אפשר גם על הפלנצה).
מי שמכין בציפסר, להעביר למסננת כי יש עודף מים.

 

DSC09840

 את החצילים המטוגנים עם הבצל והשום מעבירים לקערה וטוחנים למידת המשחה שאתם רוצים.

DSC09868

 מגישים על טוסט או על צלחת עם סלט אחרים.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל,, חצילים,, ירקות,, כבד,, שום,, שמן אורז, שמן,, תבלינים,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על כבד חצילים

  1. תזזאטית הגיב:

    תודה על המתכון!! נראה יופי!♥

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      טעים ברמות. אפשר לטחון עד למשחה ממש כמו כבד ולעשות כמו פטה. צריך רק יותר חצילים.
      אפשר למלא עגבניות עם זה ואחרים.
      סוף שבוע נעים

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s