סמי פקבט

סמי פקבט

החומרים:
DSC09948

סיר רחב עם מכסה
קעריות לירקות
1 בצל חתוך לקוביות
1-2 דגי  דניס מטוגנים,1/2 דג לסועד
2 עגבניות חתוכות לקוביות
DSC09938
4-5 חצילים ארוכים צרים מאוד (תחנה מרכזית שבת בערב) (יריד האיכרים לפעמים)
500 גרם במיה מנוקה מסביב לראש
DSC09941
של 3 ס"מ (או לוביה) 300 גרם סטרינג בינס (שעועית ארוכה מאוד חתוכה לחתיכות
DSC09943
חצי דלורית קטנה מקולפת חתוכה לקוביות או דלעת אחרת
200 גרם סנופיז
קורט מלח
קורט פלפל גרוס
מעט שמן
כף רוטב אנשובי +כוס מים רותחים  (חנויות המזרח) או 4-5 פיסות אנשובי מצנצנת
כפית אבקת מרק

אופן ההכנה:

בסיר מחממים שמן,מוסיפים את הבצל והעגבניות להזהבה ומוסיפים את הדג כדי להעביר טעמים.
DSC09946
מוסיפים את האנשובי מהול בכוס מים חמים.  מוסיפים למים בסדר הבא  את השעועית ואת הסנופיז.
ברתיחת המים מוסיפים את הבמיה והדלורית. מתבלים.
מבשלים על אש קטנה עד שמתרכך מעט. משפרים טעמים.
מגישים עם אורז או אחר.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אנשובי, אפונה סינית, אפונה,, במיה,, בצל,, דגים ופירות ים, דלעת, דניס, חצילים קטנים, ירקות,, מתכוני עמים,, עגבניות,, שעועית ירוקה,, עם התגים , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s