פרפה שזיפים

פרפה שזיפים

 

החומרים:

500 גרם שזיפים מגולענים (או כל פרי אחר)

60 גרם אבקת סוכר
350 גרם גלידת וניל

1/2 כוס ליקר תפוזים

אופן ההכנה:

מכניסים את הפירות למעבד מזון (שומרים כמה לקישוט)מוסיפים את הסוכר ואת גלידת הוניל ומפעילים למשך 2דקות. מוסיפים את הליקר ומפעילים עוד כמה שניות.

מעבירים למכל פלסטיק ומקפיאים מספר שעות.

כמה דקות לפני ההגשה מחלקים לגביעים ומקשטים בפירות

טריים.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים
בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו  כאן  

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גלידות,פרפה, דובדבנים, וניל, יין, מוצרי חלב, מתוקים, סורבה, פטל, פירות, שזיפים, תפוזים, עם התגים , , , , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על פרפה שזיפים

  1. תזזאטית הגיב:

    וואו נראה מדהים וכמה פשוט בתכלס… (חוץ מההמתנה) . ינוסה בקרוב!!
    המשך שבוע נפלא אתי♥

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s