גזר מתוק בבלסמי

גזר מתוק בבלסמי

החומרים:

12 גזרים קטנים (או גזר גמדי)

1 כף שמן זית

11/2 כף חומץ בלסמי טוב

1-1/2 כף סוכר חום

קורט מלח

קורט פלפל

אופן ההכנה:

משחימים את הגזר במחבת חם  עד שמתרכך לוקח כ-12-10 דקות

להסיר מהאש. להוסיף את הבלסמי ואת הסוכר החום ולערבב היטב

ממליחים ומפלפלים מעט, משפרים טעמים

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי  

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בלסמי, גזר,, ירקות,, סוכר,, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s