בטטות מסוכרות

בטטות מסוכרות

החומרים:
תבנית אפיה
נייר אלומניום רחב וארוך
700 גרם בטטות לא שמנות

50 גרם חמאה מומסת

1/2 כוס סוכר חום

1 מקל קינמון

1 כף מיץ לימון טרי

1/2 כוס מיץ תפוזים טרי

שתי כפות גרידת לימון או תפוז

אופן ההכנה:
קולפים את הבטטות ופורסים לפרוסות בעובי זרת.
מניחים אחת ליד השנייה על תבנית מכוסה בנייר אלומיניום עם עודפים לכיסוי.

שופכים מעל את החמאה המומסת או מצפים עם מברשת.

מפזרים את הסוכר החום מלמעלה

מוסיפים את מיץ הלימון ומיץ התפוזים ומקל הקינמון,

סוגרים את נייר הכסף ואופים בתנור בחום בינוני כחצי שעה.

פותחים בזהירות את העטיפה ומוציאים את מקל הקינמון.

מערבבים, ושופכים את הנוזל מעל לבטטות.

מפזרים מלמעלה את גרידת הלימון

ומחזירים לתנור לעוד 15-30 דקות ללא כיסוי.

מוכן כאשר הבטטות פריכות.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי  

 

  

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בטטות, חמאה, מתוקים, סוכר חום, קינמון, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על בטטות מסוכרות

  1. תזזאטית הגיב:

    וואו תודה על המתכון, בהחלט מתכוונת לנסות אותו !!
    שבוע טוב אתי יקרה♥

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.