פשטידת כרובית בקלי קלות
החומרים:
סיר פסטה או סיר + מסננת
תבנית זכוכית מלבנית /אחרת
קערה עמוקה
פלסטיק נצמד או נייר אלומיניום
1 ק"ג פרחי כרובית (אפשר סנפרוסט )
1 ביצה
1 בצל ביניני קצוץ דק
3 כפות שום כתוש קפוא
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
2-3 כפות פרורי לחם
100 גרם פרמזאן /גבינה צהובה אחרת או גבינה לבנה שמנה
או גבינה בולגרית, אפשר במקום קרם פרש.
אפשר במקום קטשופ 4 כפות עם 4-5 טיפות טבסקו.
אפשר גם גבינה וגם קטשופ חריף.
אופן ההכנה:
מבשלים את הכרובית עם קורט מלח אלדנטה. מסננים ומצננים.
מכניסים את יתר החומרים לקערה ומערבבים יחד מוסיפים את הכרובית, מערבבים
ומעבירים לתבנית ומיישרים עם מרית או ניעור קל.
מכניסים למיקרוגל ל-20 דקות מכוסה בפלסטיק נצמד מחורר. או מכוסה באלומיניום לתנור שחומם מראש לחום בינוני ל-20 דקות בערך עד להקרמה -הזהבה . להשגיח שלא ישרף. אפשר גם בטוסטר אובן. חותכים למרובעים משולשים לפי רצונכם.
בתאבון
אם אהבתם לחצו על דרגו אותי
המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן
נראה מצוין , מאוד אוהבת כרובית!!
שבוע טוב אתי♥
אהבתיאהבתי
כרובית כמו חצילים הולכת עם כל דבר.
אפשר גם גבינה רזה:)
אהבתיאהבתי