פשטידת ברוקלי 2

 פשטידת ברוקלי 2
החומרים:

סיר פסטה או סיר ומסננת

מחבת עבה

תבנית זכוכית לאפיה

פלסטיק נצמד

1 ק"ג ברוקלי (אפשר סנפרוסט)

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

שתי שיני שום מעוך

3 כפות קמח

3 כפות חמאה

2 בצים

1 שמנת רגילה 15 אחוז או קרם פרש/אחר

אפשר להוסיף גבינה  לבנה שמנה או צהובה, הכמות כרצונכם

פרורי לחם +חמאה לתבנית האפייה

אופן ההכנה:

להרתיח  את הברוקולי  אלדנטה עם טיפת מלח, לסנן היטב ולצנן.

לרביחה מחממים מחבת לחם מאוד,מכניסים את החמאה ואת הקמח והשום ומערבים היטב למנוע גושים. ומצננים.
במצב כמעט קר, מוסיפים את הביצים (שלא יהפך לחביתה) מוסיפים לרביחה את הקרם פרש את הברוקלי, מטבלים ומשפרים טעמים.
מעבירים לתבנית משומנת ומרופדת עם שכבה דקה של פרורי לחם. להכניס למיקרוגל ל-10 דקות עד שמזהיב או לתנור בחום בינוני כ-20 דקות עד להזהבה.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי

 המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, עם התגים . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.