אומלט חצילים

אומלט חצילים 

החומרים:

מחבת עם ידית מתכת

2 קערות

מטרפה

4 חצילים

2 בצלים גדולים

2 ביצים

5 כפות שמן

4 שיני שום כתושות דק

3/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק

1 כפית זרעי קימל(לא חובה)

1/2 כפית זרעי כוסברה(לא חובה)

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

1 לימון חתוך לפלחים

אופן ההכנה:

קולים את החצילים על האש ומקלפים

מעבירים לקערה עם טיפת לימון שלא ישחיר.

במקביל, במחבת מטגנים את הבצל ומוסיפים את השום עד להזהבה.

את הביצים פותחים לקערה נוספת וטורפים אותן, מוסיפים אליהן את החצילים שהתקררו מעט

תוך ערבוב, מוסיפים את הבצל עם השום הפטרוזיליה התבלינים ומערבבם היטב.

מעבירים את כל החומרים למחבת עם שארית השמן ומטגנים עד להזהבה.

הופכים בעזרת צלחת ומזהיבים בצד שני או מכניסים לתנור שחומם מראש למצב גריל עד להזהבה.

מגישים עם פלחי לימון

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

 

המטבח של מאיר השמן

 

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל ירוק, בצל,, זרעי כוסברה, זרעי קימל, חצילים,, ירקות,, לימון,, סוגי חצילים, פטרוזיליה,, שום,, שמן,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על אומלט חצילים

  1. תזזאטית הגיב:

    אוהבת חצילים, תודה על המתכון, שבת קסומה אתי♥

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s