שרימפס ופסטה בקרם פרש

שרימפס ופסטה בשמנת לבישול

החומרים:
כמות לשני סועדים
מחבת
2 צלחות עמוקות
סיר לפסטה או סיר +מסננת
מגבות נייר
10 שרימפס קפואים לא מבושלים לאדם
כמות של פסטה כרצונכם.
אני השתמשתי ב- 300 גרם
1 שמנת 15 אחוז
1 בצל גדול קצוץ דק
מעט שמן רגיל לטיגון
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
2 שיני שום כתושות דק דק

אופן ההכנה:

פסטה

מרתיחים מים בסיר פסטה עם טיפת מלח.  ברתיחה מכניסים את הפסטה מבשלים עד שהיא כמעט מוכנה(אלדנטה), אין צורך לשטוף אלא אם רשום על האריזה.

מיבשים את הפסטה במסננת ומעבירים לצלחת עם מגבת נייר.

הכנת השרימפס לאחר הפשרה.

מחממים מחבת שמים טיפת שמן רגיל, שום ובצל, ממתינים שיהיו שקפים ומכניסים את השרימפס עד שמשנים צבעם לוורוד, לוקח כדקה. מוסיפים את השמנת ומטגנים יחד כחמש דקות.  מוסיפים את הפסטה ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

אפשר להוסיף מעט יין לבן טוב

אפשר להוסיף אגוזי קשיו

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי       

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל,, יין, שום,, שמן,, שמנת,, שרימפסים, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s