דג מתיאס במרינד

דג מתיאס במרינד


החומרים:
צנצנת גדולה עם מכסובב

2 דגי מתיאס מפולטים שטופים וחתוכים

3 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות ולרבעים

פלפל אנגלי

3-4 עלי דפנה(לא חובה)

כף סוכר או יותר

כף חומץ

שתי כפות שמן

מים

אופן ההכנה:

מכניסים את הבצל לצנצנת ומעליו את הדגים

מוסיפים מים בגובה הבצל והדגים

מוסיפים את הפלפל האנגלי עלי הדפנה הסוכר החומץ

ובסוף שמן.

סוגרים ומנערים היטב.

משפרים טעמים ומכניסים למקרר .

להתחיל לזלול יום למחרת.

בתיאבון
אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

   

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל,, דג מטיאס, דגים,, חומץ,, ירקות,, סוכר,, עלי דפנה,, רטבים, תבלינים,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על דג מתיאס במרינד

  1. תזזאטית הגיב:

    וואו , איזה יופי.. רפי ישמח אם אכין לו כאלה… תודה על המתכון אתי ♥
    המשך שבוע טוב יקירתי!

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s