במיה עם לוביה ברסק עגבניות

 

במיה עם לוביה ברסק עגבניות

החומרים:

סיר שטוח עבה עם מכסה.

200 גרם לוביה או סטרינג בינס חתוכה לחתיכות באורך 5 ס"מ

200 גרם במיה ארוכה

100 גרם רסק עגבניות

1/2 כוס מים

1 בצל קצוץ דק דק

1 כפית סוכר

1  כפית מרק עוף

2 שיני שום כתושות דק דק

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

שמן רגיל

 

אופן ההכנה:

מחממים את השמן ומכניסים את השום הבצל עד להזהבה.

מוסיפים את הבמיה והלוביה את רסק העגבניות מהול במים.

מתבלים,טועמים ואחרי רתיחה מבשלים עם מכסה על אש קטנה כ-30

אפשר להגיש חם או קר.

מי שאוהב חריף יכול להוסיף כף קטשופ חריף או 2-3 טיפות טבסקו

אפשר להגיש חם או קר.

בתיאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, במיה,, בצל,, ירקות,, סוכר,, שום,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על במיה עם לוביה ברסק עגבניות

  1. תזזאטית הגיב:

    אוי אוי אוי.. אנחנו אוהבים במיה בעגבניות , חבל"ש , תודה !!
    המשך יום מקסים♥

    אהבתי

    • YARA113 הגיב:

      אני חולה על במיה. קניתי רק מעט כי המחיר בשמים. לא התאפקתי. חבל שלא יכולה לגדל בגינה.
      מעדיפה את הטרייה על הקפואה. הטעם אחר לגמרי וזו הארוכה ובעיקר האדומה הארוכה. הטעם נפלא.
      שמחה שנהנת. ספרי איך יצא

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s