כרובית על הפלנצה
לפני שאתם הולכים למטבח
תקשיבו לקטע המצורף, רמקולים בבקשה.
לחצו כאן
החומרים:
קערה
צלוחית בינונית
מגבות נייר
צלחת שטוחה
כרובית גדולה לפרחים קטנים
שן שום טרי כתושה
שמן זית
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח
אופן ההכנה:
מכניסים לקערית שמן שום פלפל ומלח מערבבים.
מורחים עם מגבת נייר את הפלנצה בשמן זית ומחממים היטב.
טובלים את הכרובית בשמן עם התבלינים ומניחים על הפלנצה עד להשחמה מכל הצדדים. מוציאים אל מגבת נייר.
(מי שאוהב כרובית רכה מאוד,יבשל את הכרובית לפני ששם על הפלנצה).
מגישים חם או קר
בתאבון
אם אהבתם לחצו על דרגו אותי
המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן
מודעות פרסומת