כרובית על הפלנצה

כרובית על הפלנצה

לפני שאתם הולכים למטבח

תקשיבו לקטע המצורף, רמקולים בבקשה.

לחצו כאן

החומרים:

קערה

צלוחית בינונית

מגבות נייר

צלחת שטוחה

כרובית גדולה לפרחים קטנים

שן שום טרי כתושה

שמן זית

קורט פלפל שחור גרוס

קורט מלח

אופן ההכנה:

מכניסים לקערית שמן שום פלפל ומלח מערבבים.

מורחים עם מגבת נייר את הפלנצה בשמן זית ומחממים היטב.

טובלים את הכרובית בשמן עם התבלינים ומניחים על הפלנצה עד להשחמה מכל הצדדים. מוציאים אל מגבת נייר.

(מי שאוהב כרובית רכה מאוד,יבשל את הכרובית לפני ששם על הפלנצה).

מגישים חם או קר

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

 המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ירקות,, כרובית,, שום,, שמן,, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s