אגרולס במילוי מנגו שקדים ברוטב קפה מתכון של דודה שרה בק

אגרולס במילוי מנגו שקדים ברוטב קפה
מתכון של דודה שרה בק
EGGROLS MANGO 1

החומרים:
2 דפי בצק פילו
3 מנגו קלופים חתוכים לרצועות
חופן שקדים פרוסים כרצונכם
3 כפות חמאה מומסת
שמן עמוק לטיגון
מעט אבקת סוכר לקישוט
מגבות נייר

אופן ההכנה:
חותכים ריבועי פילו בגודל 10 ס"מ על 10 ס"מ.
מורחים כל ריבוע בחמאה עם מברשת ומניחים ריבוע נוסף שמורחים גם אותו בחמאה.
על כל ריבוע מניחים רצועות מנגו ושקדים פרוסים.
סוגרים בצדדים ומגלגלים לאגרול. את הקצה מדביקים עם ביצה,קורנפלור /חמאה.
מטגנים בשמן עמוק חם עד לקבלת המבע שאתם רוצים.
מניחים על מגבות נייר.
אבקת סוכר מפזרים לפני ההגשה.

לרוטב קפה:
2 כפות נס קפה טוב
1/4 כוס תמצית קפה אספרסו מרוכז
11/2 כוסות מים רותחים
1/2כוס אבקת סוכר

רוטב נסקפה

אופן ההכנה:

ממיסים את אבקת הנס קפה ומוסיפים את שאר החומרים. מרתיחים

עד שמתקבל מרקם של קרמל דליל.

יוצקים מהרוטב לצלחת ומניחים מעל את האגרול, מפזרים אבקת סוכר.
אפשר להוסיף כדור גלידה כרצונכם.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצק פילו,, גלידות,פרפה,, חגים, מאפים שונים,, מנגו,, מתוקים,, סוכר,, פירות,, קורנפלור, קפה, שקדים,, עם התגים , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

8 תגובות על אגרולס במילוי מנגו שקדים ברוטב קפה מתכון של דודה שרה בק

  1. תזזאטית, הגיב:

    נראה מדהים!! תודה על המתכון אתי , שבוע טוב לך יקירתי♥

    אהבתי

  2. shik הגיב:

    אתי, גם זה נראה שווה שווה. חייבת לנסות באפיה – ללא טיגון….
    תודה.

    אהבתי

  3. yara113 הגיב:

    זה שווה מאוד מאוד
    ללא טיגון הטעם לא יהיה אותו הדבר. לידיעה בשמן חם מאוד עמוק בסיר, אין כמעט ספיגת שמן, אם אני ששומרת מאוד אוכלת פעם ב.. מותר. בתנור לא יוצא כזה קריספי אולי בטוסטר אובן כן לא ניסיתי.

    אהבתי

  4. oferdub הגיב:

    נראה נפלא, אתי. אולי עוד אפשרות לניצול שלל המנגואים שבמקרר..
    סופ"ש נהדר לך, יקרה

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      בטוח שניתן לנצל. לא ידעתי שגם אתה אוהב מנגו. אין כמו. השבוע רציתי לקנות קיווי בקשו ממני 39 שקל לק"ג לא טעות.
      מטורף זו מילה עדינה.
      סוף שבוע נפלא

      אהבתי

  5. Optimous1 הגיב:

    נראה מעולה אולי נכין לראש השנה

    אהבתי

    • yara113 הגיב:

      אתה יכול להכין הכל, לארוז בנייר אפייה או אם אתה משתמש בעלי סיגר באריזה שלהם. שים בקופסה סגורה היטב ולפריזר עם תאריך,
      כך שנשאר רק לטגן לפני הארוחה בשמן חם או לאפות. אישית מעדיפה שמן עמוק חם. מוציאה על מגבות נייר וזה קריספי וטעים ביותר.
      שנה טובה

      אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s