כרעיים נוסח פיליפיני

כרעיים נוסח פיליפיני

DSC00354

4-6 כרעיים עוף חצויים לחוד הרגל לחוד החלק הנלווה
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים ירוקים
250 גרם אפונת גינה (אפשר קפוא)
תפוח אדמה 1 חתוך לקוביות
בצל גדול חתוך דק
2-3 שיני שום
מלח
פלפל
רסק עגבניות
2 עלי דפנה
כפית סוכר או יותר

אופן ההכנה:
בסיר עבה משחימים את הכרעיים החצויים.
מוציאים את הכרעיים לצלחת ובנוזל מזהיבים את הבצל והשום.
מחזירים את העוף לסיר, מוסיפים את הפלפלים רסק עגבניות
מים רותחים אפונה, מלח,פלפל, עלי דפנה.
מבשלים לדרגה שאתם אוהבים.
מגישים חם עם אורז.
בתאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אפונה,, בצל,, בשרים, מתכוני עמים,, סוכר,, עגבניות,, עופות,, עלי דפנה,, פיליפינים,, פלפלים,, שום,, תפוחי אדמה,, עם התגים . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s