קישואים או סוקיני על הפלנצה
קערה
צלוחית בינונית
מגבות נייר
צלחת שטוחה
קשואים ארוכים או סוקיני פרוסים לפרוסות דקות מאוד
שן שום טרי כתושה
שמן זית
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח
אופן ההכנה:
בקערית מכניסים שמן שום פלפל ומלח מערבבים
מורחים עם מגבת נייר את הפלנצה בשמן זית ומחממים היטב
טובלים את פרוסות הקישוא בשמן עם התבלינים ומניחים על הפלנצה
עד להשחמה מכל הצדדים
מגישים חם או קר
בתאבון
אם אהבתם לחצו על דרגו אותי
המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן
מודעות פרסומת