כנפי עוף נוסח פיליפיני

 כנפי עוף נוסח פיליפיני

DSC00347

12 כנפי עוף נקיות משיער
מלח
פלפל שחור
ביצה
קמח
פנקו
שמן עמוק
מגבות נייר
3 צלחות

אופן ההכנה:
לאחר ניקוי טוב של הכנפיים, עם סכין טורנה או אחר מורידים את הבשר מהעצם כלפי מטה ליצירת כדור.
משרים את הכנפיים בטיפת שמן עם מלח ופלפל , מעשים היטב.
מחממים שמן.
מערבבים בצלחת ביצה עם מעט קמח, ובצלחת נוספת פנקו.
טובלים כל כדור בביצה עם הקמח, מנערים טיפה ומצפים בפנקו.
מכניסים לשמן חם עד להזהבה.
אפשר להגיש חם או בטמפרטורת החדר.

זהירות זה ממכר.

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים, מתכונים פיליפינים, עופיונים, פאנקו, קמח, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על כנפי עוף נוסח פיליפיני

  1. תזזאטית, הגיב:

    מתכון מעניין, אני אישית לא חובבת כנפיים , אבל רפי והילדים דווקא כן, הם נראים מאוד מיוחדים:-)
    תודה והמשך יופ נפלא אתי♥

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.