פטריות ממולאות גבינה בולגרית ושום שמנת אגוזים אחר

פטריות ממולאות גבינה בולגרית ושום שמנת אגוזים אחר

חומרים:

ל-20 איש (2 פטריות לאדם) (פטריות גדולות אחת לאדם)
קערה

תבנית  תנור גדולה
נייר כסף
צלחת הגשה
שמן זית כ-  1/2  כוס
10 שיני שום מרוסקות

40 פטריות שמפיניון בינוניות או גדולות מלאותקורט מלחקורט פלפל שחור גרוס

500 גרם גבינה בולגרית

שמנת או אחר

200 גרם אגוזי מלך
שני שומים שלמים או יותר

אופן ההכנה:

משמנים את נייר הכסף בתבנית אפיה גדולה במעט שמן זית.

בצדדים שמים את השומים שלמים עטופים בנייר כסף סגור.

שמים בקערה גדולה 3-4 כפות שמן זית.

לקערה זו מוסיפים:

את רגלי הפטריות קוצצים דק דק.

חותכים את הגבינה לקוביות של 1/2 ס"מ או מועכים כרצונכם.

מוסיפים את השום הכתוש מלח ופלפל שחור גרוס.

מערבבים הכל יחד , משפרים טעמים.

מי שרוצה שמנת יוסיף שמנת.

ממלאים את הפטריות ששימנו עם טיפת שמן.

שמים על התבנית המשומנת את הפטריות הממולאות.

מכניסים לתנור קר ל-45 דקות בטמפרטורה של כ 175 מעלות (לא גריל) לא מכוסה.

אפשר לקשט מלמעלה בעירית באגוזי מלך או אחר.

בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גבינה בולגרית, ירקות,, פטריות,, שום,, שמן,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s