תרד תורכי של גיני

                                                                       

תרד תורכי

החומרים:

מחבת עבת תחתית או סיר

מגבות נייר

כ- 20 עלי תרד כולל גבעולים

3-4 שיני שום קצוצות דק דק

שמן לטיגון

קורט מלח

קורט פלפל שחור

אופן ההכנה:

מחממים מחבת, שמים מעט שמן, מכניסים את השום ומזהיבים, מוסיפים את עלי התרד,

ממליחים ומפלפלים

זמן הטיגון 2-3 דקות.

מוציאם אל מגבת נייר

מגישים חם או קר

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, עם התגים . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s