תמרים ממולאים בגזר וקוקוס

חומרים:

1-2 תמרים מגולענים לאדם

מנזטים פתוחים כמספר התמרים

מעט קוקוס מגורר

למילוי, ראו סוכריות גזר.  הגזר שנשאר מהסוכריות משמש למילוי


ממלאים את התמרים בגזר ומגלגלים בקוקוס.

שמים כל תמר במנזט על צלחת הגשה שהוכנה מראש.

יחד עם סוכריות הגזר יותר משטח יפה.

בתיאבון.

סוכריות גזר וקוקוס

6 גזרים

מיץ מ – 3 תפוזים עסיסיים

1/2 ק"ג סוכר

1/2 כוס קוקוס

קליפת תפוזים מגורדת

כ- 30 מנזטים בגודל בינוני

30 שקדים קלויים מקולפים

אופן ההכנה:

מקלפים את הגזר ומרדדים על פומפייה דקה לאטריות.

מוסיפים לגזר את קליפת התפוזים ומערבבים.

מבשלים על אש קטנה את הסוכר עם הגזר ומוסיפים

את המיץ תוך כדי בחישה עד להסמכה בין 10 עד 12 דקות.

מקררים ויוצרים כדורים קטנים בגודל ג`ולה גדולה,

מגלגלים אותם בקוקוס.

מסדרים על מנזטים חומים /אחרים שמונחים על צלחת הגשה.

מקשטים בשקד,

(צימוק גדול או אגוז).

נשמר במשך חודשיים במקרר בכלי סגור היטב.

בתיאבון.

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גזר,, קוקוס, תאנים,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על תמרים ממולאים בגזר וקוקוס

  1. תזזאטית, הגיב:

    נראה מזמין ביותר!! ממש מיוחד!
    תודה על המתכון אתי , שיהיה לך שבוע נפלא!!!♥

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s