צ`אטני תאנים

צ`אטני תאנים

החומרים:

סיר עבה

צנצנות עם מכסה סובב

11/4   ק"ג תאנים

500   גרם בצלים מקולפים

170   גרם תמרים (ללא גרעינים)

125   גרם זנגביל

41/2 כוסות חומץ

350   גרם סוכר חום

170   גרם צימוקים

1/2   כפית פלפל קאין

1       כפית מלח

אופן ההכנה:

חותכים התאנים והבצלים לטבעות, ואת הזנגביל והתמרים לקוביות.

מרתיחים החומץ והסוכר ויוצקים על כל המרכיבים האחרים ללילה.

למחרת מרתיחים כשלוש שעות עד שהתערובת מתכהה ומתעבה.

יוצקים לצנצנות ומכסים.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי    

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצל,, מתוקים,, סוכר,, פירות מיובשים, פירות,, פלפל קאין, צמוקים,, תאנים,, תמרים, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s