מעדן חצילים בולגרי

מעדן חצילים בולגרי

החומרים:

קערה

תבנית חסינת אש

2  ק"ג חצילים ללא גרעינים

250 ג' גבינת פטה

2 ביצים טרופות טוב

2 פרוסות גדולות לחם לבן ללא הקליפה

1 כוס גבינת קשקבל או גרוייר – מגוררת

2-3 כפות גרוייר או קשקבל

4 כפות שמן

מלח ופלפל שום אחרים לפי הטעם

אופן ההכנה:

קולים את החצילים על האש. מועכים בכף/אחר.

מועכים את  גבינת הפטה בקערה מוספים את הביצים, את הלחם שהשרינו במים וסחטנו היטב.

מוסיפים את גבינת הקשקבל ו 4 כפות מהשמן. מערבבים היטב ומוספיים את החצילים ומערבבים.

מעבירים לתבנית אפיה משומנת.  מפזרים מלמעלה את הגבינה שהשארנו בצד.

לאפות בתנור  – 180 מעלות, כשעה

בתאבון

מוזמנים לכאן 

אם אהבתם  דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 
מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, גבינה בולגרית, גבינת גרוייר, גבינת קצ'קבל, חצילים,, ירקות,, שמן,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על מעדן חצילים בולגרי

  1. תזזאטית, הגיב:

    נראה ממש טעים!! תודה על המתכון אתי
    שבוע טוב♥

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s