פשטידת ברוקלי

פשטידת ברוקולי

החומרים:

חבילת ברוקלי קפוא 750 גרם או טרי

מלח

שמן

פרורי לחם

1 כף אבקת מרק

לרביכה:

3 ביצים

3 כפות חמאה/מרגרינה

3 כפות קמח

1/2 כוס מיונז /שמן

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

להרתיח חבילת ברוקולי במים עם מלח.

לרביכה :

להמיס בסיר חמאה /מרגרינה, להוסיף תוך ערבוב קמח עד שמתקבל מרקם חלק.

לאחר הורדת מהאש מצננים ומוסיפים 3 ביצים, 1 כף אבקת מרק תוך ערבוב כל הזמן,

חצי כוס מיונז,מלח ,פלפל שחור ובסוף את הברוקלי. לערבב הכל יחד.

מעבירים לתבנית משומנת שמפזרים עליה פרורי לחם והופכים להוריד שאריות.

אופים בתנור בחום בינוני כ- חצי שעה .

בתאבון

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים, ברוקלי, חמאה, ירקות, מאפים, תבלינים, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.