פקבט-מתכון פיליפיני


פקבט

החומרים:

250 גרם לוביה

250 גרם במיה ארוכה

250 גרם דלעת חתוכה לקוביות

11/2 כוס מים

1 כף עד 11/2 רוטב אנשובי

1 עגבניה גדולה ללא גרעינים

1 דג דניס מטוגן מחולק ל-2 או 3 חלקים (אפשר גם ללא דג או אמנון  או דג אחר)

אופן ההכנה:

מרתיחים 11/2 כוס מים, עם הרתיחה מוסיפים את רוטב האנשובי ומערבבים מעט.

מכניסים את הלוביה לכמה דקות רתיחה, את הדלעת,העגבניה והבמיה.

אחרי שהלוביה רכה, מוסיפים את הדג המטוגן פנימה.

מכסים ומבשלים מספר דקות.

בתאבון.

אם אהבתם  דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

 

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, במיה, דגים, דגים ופירות ים, דלעת, דניס, לוביה, עגבניות, רוטב אנשובי, עם התגים , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.