מקפא מנגו בקצפת

מקפא מנגו בקצפת

16/9/1999

החומרים:

קערה

תבנית ארוכה

פלסטיק נצמד

3 מנגו

2 שמנת מתוקה

2 כפות סוכר או יותר לפי הטעם לקצפת

1 פריגת מנגו

אגוזים שבורים,פיסטוק,אחר לקישוט

אופן ההכנה:

חותכים את המנגו לקוביות.

מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים את הסוכר.

לקצפת עם הסוכר מוסיפם את פריגת המנגו.

מערבבים בעדינות מניחים בתבנית שכבה של מנגו טרי

קוביות ועליה קצפת. מוסיפים על הקצפת עוד

קוביות פרי בתפזורת מקשטים בעוד קצפת

שמים במקפיא/ בפריזר לכמה שעות

בתבנית מאורכת מכוסה בפלסטיק נצמד

מגישים קפוא

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים
בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אגוזים, מנגו, סוכר, פיסטוק, פיסטוק חלבי, קצפת, קרם פרש, שמנת, שקדים, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

תגובה אחת על מקפא מנגו בקצפת

  1. yara113 הגיב:

    מצד ימין של הבלוג וגם בתפוזי יש עוד מתכונים
    תהני. בהחלט טעם נפלא.
    אני חולת מנגו:)

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.