פאי חצילים פלפלים וגבינה

פאי חצילים פלפלים וגבינה

חומרים לבצק:

2 כוסות קמח

150 גרם חמאה

1 ביצה

למילוי:

250 ג"ר גבינה בולגרית

2 חצילים בינוניים פרוסים לאורך לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ

2 פלפלים אדומים

שמן לטיגון

נייר פרגמנט

שעועית למלא את התבנית

נייר פרגמנט

למילוי:

250 ג"ר גבינה בולגרית

2 חצילים בינוניים פרוסים לאורך לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ

2 פלפלים אדומים

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מערבבים חמאה, קמח וביצה (ללוש עד קבלת בצק אחיד ורך).

משטחים בתבנית פאי. דוקרים את הבצק במזלג מסביב שמים נייר פרגמנט ועליו שעועית או אחר כדי שהבצק לא  יתנפחאופים בחום בינוני 180מעלות כ- 10 דקות.

קולים את הפלפלים בתנור, מקלפים ומוציאים את הגרעינים.

(אפשר במיקרו בשקית ניילון ל-5-10 דקות).

מטגנים במחבת עם מעט שמן את פרוסות החצילים.

מפזרים 2/3 מהגבינה על הבצק ומהדקים. מניחים לסירוגין פרוסות

חצילים ופלפלים ומפוררים מעל את שאריות הגבינה הבולגרית.

אופים בתנור בחום בינוני 180 מעלות כ- 25 דקות.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי  

המטבח של מאיר השמן

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, בצק פאי, גבינה בולגרית, גמבה, חצילים,, פלפלים,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s