עוגת תמרים

עוגת תמרים

החומרים:

תבנית
נייר אפיה

1/2 ק"ג תמרים ללא גרעינים

1/2 חבילת מרגרינה(או חמאה)

1/2 כוס סוכר

1   ביצה

מעט ברנדי / אחר

50 גרם אגוזים קצוצים/מקדמיה/אחר

50 גרם צימוקים

1 חבילת בישקוטים מפוררים

מעט קוקוס לקישוט (לא חובה)

אופן ההכנה:

להמיס את המרגרינה/חמאה בסיר ולהוסיף את הסוכר, הביצה, הברנדי והתמרים. (אפשר במיקרוגל).

לבשל  תוך בחישה  מתמדת עד שהתמרים יהיו רכים.
למעוך  את התמרים במזלג/אחר.

להוריד מהאש לצנן מעט ולהוסיף את האגוזים, צימוקים ובישקויטים ולבחוש היטב.

להרטיב קל תבנית ולהניח את התערובת בתבנית ולשטח את החומר על התבנית. אפשר על נייר אפייה מרוסס בטיפת שמן.

להכניס למקרר למספר שעות ואחר כך לחתוך לריבועים או אלכסונים כרצונכם.

לפזר קוקוס מלמעלה לקישוט.

חג טעים

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אגוזים,, ביצים,, בישקוטים, חגים, חמאה,, ליקר, מאפים, מקדמיה,, מתוקים,, סוכר,, עוגות,, עוגיות,, פיסטוק, פירות,, צמוקים,, קוקוס, ראש השנה, תמרים, עם התגים , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s