עוגיות תמרים

עוגיות תמרים
עוגת תמרים 1
החומרים:
נילון נצמד
מנזטים
500 גרם תמרים עדיף מג'הול, מגולענים
4 – 5 כפות דבש/דבש תמרים (סילאן)
100 גרם שומשום
100 גרם פיסטוקים טריים
100 גרם אגוזי מלך קלופים
100 גרם שקדים

אופן ההכנה:
קוצצים גס את הפיסטוקים, השקדים והאגוזים או אחר.
מכניסים את התמרים יחד עם הסילאן לסיר רחב ומבשלים על אש קטנה תוך כדי מעיכה וערבוב עד שהתמרים רכים, אם יש צורך מוסיפים עוד מעט דבש/סילאן.
מכבים את האש, מוסיפים את האגוזים ועוד כולל השומשום לסיר ומערבבים היטב.
פורסים נילון נצמד על קרש שיש אחר.

מחלקים את העיסה ל-3- 4 חלקים.
שמים כל חלק על ניילון נצמד.
סוגרים את הפלסטיק הנצמד ומגלגלים.  מעצבים לנקניק מהודק.
מכניסים למקפיא ליממה או יותר.
פורסים שקפוא או חצי קפוא,
מסדרים על צלחת הגשה או מנזטים.
לתשומת לב, מפשיר מהר.
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, אגוזים, דבש, חגים, מאפים, מתוקים, עוגות, עוגיות, פיסטוק, פיסטוק חלבי, קשיו, תמרים, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s