פילה ברבוניות בפרורי לחם וביצה

פילה ברבוניות בפרורי לחם וביצה

מעדן

החומרים:

מחבת

צלחות שטוחות עטופות בפלסטיק נצמד למניעת ריח 3

מגבות נייר

2-4 פילטים לאדם

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

פרורי לחם או פאנקו

ביצה טרופה

שמן

לימון

אופן ההכנה

2 חבילות פילטים של ברבוניות קפואות מופשרות לטמפרטורת החדר

(לא להפשיר במים, נעשה דיסתי)

לרחוץ היטב וליבש עם מגבת נייר.

להמליח לפלפל ולשים טיפת לימון משני הצדדים

להניח על מגבת נייר כדי ליבש

בצלחת שמים מעט פרורי לחם או פאנקו

בצלחת שניה ביצה טרופה

מחממים את המחבת (שלא יעלה עשן) ומוסיפים שמן.

כאשר השמן חם (לא רותח) לוקחים טובלים על בביצה משני צדדים מנערים ומשם לפרורי הלחם ומנערים כדי שהשכבה תהיה דקה.

מכניסים למחבת לדקה שתיים מזיזים את המחבת שלא ידבק והופכים לצד שני עם מרית. כאשר הברבוניה מזהיבה, מוציאים. זהירות, לא לטגן יותר מידי כדי לא לייבש את הפילה

אפשר למרוח את הפילה בחרדל דיזון לפני הטיגון

אפשר גם להגיש עם חרדל טוב.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי

 

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, ביצים,, ברבוניות, דגים,, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s