פלפלים קלויים בסגנון איטלקי

 פלפלים קלויים בסגנון איטלקי

BELLPEPER 1

4 פלפלים אדומים חצויים ומגועלנים

3 כפות צלפים קצוצים

12 זיתים שחורים מגולענים וקצוצים

2 שיני שום קצוצות

100 גר' גבינת מוצרלה מגורדת

50 גר' פרורי לחם

1/2 כוס יין לבן

3 כפות שמן זית

1 כפית נענע טריה קצוצה

1 כפית כוסברה קצוצה או פטרוזיליה

  פלפל שחור לפי הטעם

מחממים את התנור לחום בינוני, מניחים את הפלפלים בצפיפות בתבנית חסינת אש, מפזרים מעל את הצלפים הקצוצים, הזיתים השום, ופרורי הלחם.
יוצקים מעל את היין ושמן הזית ומעל מפזרים את הנענע והפטרוזיליה או הכוסברה.
מפלפלים לפי הטעם ומכניסים לתנור למשך 30-40 דקות או עד שהשכבה העליונה משחימה.
מגישים חם
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים, ברוכים הבאים.
פוסט זה פורסם בקטגוריה 0 מתכונים 1, גבינת מוצרלה, זיתים,, יין, ירקות,, פטרוזיליה,, פלפל צ'ילי, פלפלים,, פרורי לחם/מצה,, שום,, שמן זית, שמן,, עם התגים , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על פלפלים קלויים בסגנון איטלקי

  1. תזזאטית הגיב:

    שבת שלום וסופ"ש מקסים אתי ♥

    אהבתי

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s